Lihtsad asjad võivad olla hämmastavad / AUTOSPIRIT / Uudised

Lihtsad asjad võivad olla hämmastavad

Uus #Nissan #LEAF tehnoloogiaga e-Pedal jõuab avalikkuse ette 6. septembril.

 

Nissan andis teada, et kauaoodatud uus Nissan LEAF saabub koos murrangulise sõidutehnoloogiaga e-Pedal, mis kujundab ümber viisi, kuidas me autodega sõidame.

 

See tehnoloogia muudab ühe lüliti vajutusega teie gaasipedaali e-Pedaliks, mis võimaldab kiirendada, aeglustada ja peatuda* vaid gaasipedaali abil. Tehnoloogia e-Pedal on maailmas esimene ühe pedaali süsteem, mis võimaldab auto peatada isegi kallakutel, jääda seisma ja jätkata kohe sõitmist olenemata tingimustest või sellest, kas tegu on mäest üles või alla sõitmisega.

 

Juhid saavad ühe pedaaliga teha 90% sõitmisega seotud toimingutest, mis muudab sõitmise põnevamaks. Juhid ei pea tihedas liikluses ja linnasõitudel enam jalga ühelt pedaalilt teisele tõstma, mis muudab sõitmise lihtsamaks ja kaasahaaravamaks.

 

Tehnoloogia e-Pedal on järjekordne verstapost Nissani jätkuvas pühendumises teha täiustatud juhiabisüsteemid kõigile kättesaadavaks. e-Pedali eesmärk on muuta sõitmine ohutumaks ja nauditavamaks ning see on osa Nissani intelligentsete transpordilahenduste nägemusest selle kohta, kuidas autodega sõidetakse ning kuidas neid varustatakse energiaga ja integreeritakse ühiskonda.

 

Maailma esimese massturu elektriauto Nissan LEAF turuletoomisega on Nissan tõestanud ennast teerajajana elektriautode vallas. Täna on Nissan LEAF maailmas enim müüdud elektriauto, mida on üle maailma müüdud rohkem kui 277 000 sõidukit.

Uusima teabe saamiseks jälgige #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld ja liituge vestlusega.

 

Lisateavet Nissan Motor Co., Ltd. toodete, teenuste ja jätkusuutlikule tehnoloogiale pühendumise kohta leiate aadressilt Nissan-Global.com. Jälgige meid Facebookis, Instagramis, Twitteris ja LinkedInis ning vaadake YouTube’is meie uusimaid videoid.

 

 

*Järsult pidurdamiseks kasutage tavapärast piduripedaali