Kujutlege, et olete alati õigel teel / AUTOSPIRIT / Uudised

Kujutlege, et olete alati õigel teel

Pingsalt oodatud uus täiselektriline #Nissan #LEAF on varustatud tipptasemel ProPILOTi tehnoloogiaga, mis on mõeldud autonoomseks sõitmiseks maanteel ühe sõiduraja piires. Tehnoloogia aktiveerimiseks piisab ühest nupuvajutusest ja see aitab juhil suurtes liiklusummikutes või pikkadel maantee sõitudel ühe sõiduraja piires roolida, kiirendada ja pidurdada.

 

Eelolevatel aastatel muutub Nissani ProPILOTi tehnoloogia järjest autonoomsemaks ja lõppeesmärk on, et see saab hakkama ka linnas olevatel ristmikel. ProPILOTi tehnoloogia on loodud selleks, et muuta sõitmine ohutumaks ja nauditavamaks, ning see on osa Nissani intelligentse mobiilsuse visioonist selle kohta, kuidas autodega sõidetakse ning kuidas neid varustatakse energiaga ja integreeritakse ühiskonda.

 

Nissani elektriautode osakonna juht Gareth Dunsmore ütles: „Uus Nissan LEAF on Nissani intelligentse mobiilisuse ülim kehastus ning sellest saab turu kõige täiustatum ja taskukohasem elektriauto. Uuele Nissan LEAFile murrangulise ProPILOTi tehnoloogia lisamine on hindamatu vahend elektriautode paljude eeliste kasutusele võtmisel, mis aitavad tulevastele põlvkondadele pärandada vähem ummistunud ja puhtamad linnad.

  

 Uus Nissan LEAF koos ProPILOTiga saabub peagi. Uusima teabe ja uudiste saamiseks jälgige #ElectrifytheWorld.

 

Nissan LEAF

Nissan on elektriautode turul teerajaja, sest tõi turule maailma esimese massituru elektriauto – Nissan LEAFi. Praegu on Nissan LEAF maailmas enim müüdud elektriauto, mida on üle maailma teedel rohkem kui 270 000 sõidukit ja mis on kokku läbinud üle kolme miljardi kilomeetri.