NISSAN AVALDAS UUE GT-R TRACK EDITIONI KÕIK TEHNILISED ANDMED JA HINNAKIRJA / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSAN AVALDAS UUE GT-R TRACK EDITIONI KÕIK TEHNILISED ANDMED JA HINNAKIRJA

  • Uus Nissan GT-R Track Edition pakub superautode armastajatele veelgi suuremat võimsust.
  • NISMO loodud sõiduki täiustuste hulka kuuluvad kohandatud Bilsteini vedrustus ja uue kujundusega sõitjateruum.
  • Balti turgudel sõidukit ei müüda.

20.10.2016 – GT-R Track Editioni saabumisega on alanud järjekordne kauaoodatud peatükk Nissan GT-R-i eduloos. 

Nagu nimigi viitab, on NISMO ehk Nissani mootorispordi osakonna meeskonna ehitatud sõiduk mõeldud pakkuma põnevust otsivatele ringraja entusiastidele suuremat võimsust kui standardne GT-R.

Nissan GT-R Track Edition on mudelite järjestuses versioonidest Prestige ja Black Edition kõrgemal, kuid lipulaevast versioonist GT-R NISMO madalamal.

Jõudlustäiustuste hulka, mis parandavad dünaamilist kogemust veelgi, kuulub kohandatud Bilstein Damptronic®-u vedrustus. Selle võidusõidu jaoks häälestatud seadistus aitab optimeerida stabiilsust nii otse sõitmisel kui ka kurvides. Lisatud on ka uus kerge stabilisaatorvarb, mis suurendab kere jäikust ja vähendab kaalu.

 

GT-R Track Editioni paketti kuuluvad NISMO Racing Blacki 20-tollised rehvid ja sepistatud alumiiniumveljed ning ka laiem eesmine põrkeraud. Kuid täpsed tehnilised andmed võivad olenevalt turust erineda. Näiteks Rootsis kuuluvad standardvarustusse musta ja punast värvi Recaro istmed mudelilt GT-R Black Edition, valikvarustusse kuulub süsinikkiust spoiler. Kliendid saavad lisavarustusena valida ka süsinikkiust tagaluugi ja süsinikkiust seljatugedega istmed.

Iga versiooni juurde kuulub eriline viimistluselement – armatuurlauale paigaldatud ainulaadne Track Editioni süsinikkiust märk. Kliendid saavad autosid tellima hakata novembri algusest. 

GT-R Track Edition põhineb mudelil GT-R MY17, mis avaldati New Yorgi autonäitusel 2016. aasta aprillis. GT-R-i võrreldamatut superautode pärandit edasiviiv neljarattaveoline superkupee on saanud uue suurepärase aerodünaamilise välisilme. 

Selle juurde kuuluvad uus peen tippkvaliteetne sõitjateruum, mis suurendab juhi mugavust, uus 8-tollise puuteekraaniga NissanConnect multimeedia – ja navigatsioonisüsteem ning 11 kõlariga Bose®-i helisüsteem.

Autole annab võimsust 3,8-liitrine kaksikturboga 570 hj V6-mootor, mille pöördemoment on 637 Nm. Iga mootori on algusest lõpuni käsitsi kokku pannud põhjaliku väljaõppe läbinud tehnik, keda kutsutakse Takumiks – jaapani keelest tõlgituna „käsitöömeister”.

Alates selle turule toomisest 2007. aastal on Nissan GT-R olnud tippklassi sportautode sektori esirinnas. Tegemist on entusiastlikele juhtidele mõeldud kompromissitu jõudlusega neljaukselise sportautoga, mis kehastab täielikult Nissani kaubamärgi tunnuslauset „Innovation that excites”.