NISSAN MURRAB JÄÄD: 30 KWH NISSAN LEAF JÕUAB PEAGI MÜÜGISAALIDESSE / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSAN MURRAB JÄÄD: 30 KWH NISSAN LEAF JÕUAB PEAGI MÜÜGISAALIDESSE

  • Nissan tähistab uue 30 kWh Nissan LEAFi saabumist rabava paljastusega miinuskraadides. 
  • Pikema sõiduulatusega LEAF läbib ühe laadimiskorraga kuni 250 km*. 
  • Uuel Nissan LEAFil on varasemast funktsionaalsem teabe- ja meelelahutussüsteem NissanConnect EV ning pardaväline telemaatikasüsteem.
  • Filmi saab vaadata siin: https://youtu.be/pM_2ThPIDjo.

Kuna suurema sõiduulatuse ja täiustatud funktsioonidega uus 30 kWh Nissan LEAF jõuab peagi müügile kogu Euroopas, tuli Nissan välja rabava lühifilmiga, milles auto paljastub jääplokist hingematvalt kaunis Norefjellis Norras.

Euroopa enim müüdud elektriauto sõiduulatus on nüüd ühe laadimiskorraga kuni 250 km*, mis on varasemast 26% parem, ning selle varustustasemetelt Acenta ja Tekna leiab teabe- ja meelelahutussüsteemi NissanConnect EV värskeima versiooni. Sel on ka täiustatud kaugjuhitav soojendus, suurepärane funktsionaalsus ja parem ühenduvus.

 

Filmi alguses on näha jääkookoniga ümbritsetud LEAFi siluetti hingematvalt kauni Skandinaavia mäestiku taustal. 65 mm paksuse jää sulades tuleb sellest tasapisi nähtavale uus 30 kWh Nissan LEAF kogu oma uhkuses.

Nissan Europe’i elektrisõidukite üksuse direktor Gareth Dunsmore ütles: „Uus 30 kWh Nissan LEAF on suurepärane näide Nissani teedrajava ja uuendusmeelse vaimu kohta. Püüame pidevalt nihutada piire, et jõuda selleni, mida on võimalik heitmevaba tehnoloogiaga saavutada – soovime minna kaugemale, et meie kliendid saaksid minna kaugemale.”

Nissan LEAFi kattis jäise kihiga Norra jääspetsialist Jack Stensland (CEO, Mr. Iceman AS): „Ma pole kunagi varem elektriautot jäätanud, kuid see tundus põnev ülesanne, ning minu arvates on lõpptulemus suurepärane.”

Filmi kaudu tuleb esile uue 30 kWh Nissan LEAFi töökindlus ja vastupidavus. Sõiduk läbib ranged katsed näitamaks, et ta peab vastu ka kõige katsumusterohkemates sõiduoludes. Klientidele, kes peavad toime tulema Norefjelli-sarnastes tõeliselt nõudlikes oludes, pakub Nissan ka ülimadala temperatuuri tarbeks välja töötatud Põhjamaade paketti, kuhu kuulub akusoojendus.

Tänu Nissani uudsele 30 kWh akutehnoloogiale sõidab uus 30 kWh Nissan LEAF eelmise mudeliga võrreldes 26% kaugemale, edestades kõiki konkurente selles klassis, ning järeleandmisi pole tehtud ei praktilisuse ega kasutusmugavuse arvelt. 

* Uue Euroopa sõidutsükli (NEDC) näitaja

Nissan LEAFi varustustasemed ja baashinnad on järgmised 

LEAF 24 kWh 

  • Visia, baashind 33 660 € 
  • Acenta, baashind 36 470 € 
  • Tekna, baashind 40 180 € 

LEAF 30 kWh 

  • Acenta, baashind 38 470 € 
  • Tekna, baashind 42 180 € 

Lisateavet Nissani toodete, teenuste ja loodussäästlikule transpordile pühendumuse kohta leiate veebileheltwww.nissan.eu/experience-nissan.html.