NISSAN QASHQAI NIMETATI AUTOPORTAALI WHAT CAR? AUHINNATSEREMOONIAL KOLMANDAT AASTAT JÄRJEST PARIMAKS VÄIKESEKS LINNAMAASTURIKS / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSAN QASHQAI NIMETATI AUTOPORTAALI WHAT CAR? AUHINNATSEREMOONIAL KOLMANDAT AASTAT JÄRJEST PARIMAKS VÄIKESEKS LINNAMAASTURIKS

  • Nissan Qashqai on võitnud kolm aastat järjest What Car?-i parima väikese linnamaasturi tiitli 
  • Ühendkuningriigis valmistatud Qashqai puhul kiideti tema suurepärast viimistletust, tõhusust ja praktilisust 

Nissan Qashqai võidutses autoportaali What Car? auhinnatseremoonial parima väikese linnamaasturi kategoorias kolmandat aastat järjest.

Londonis toimunud iga-aastasel tseremoonial ei nimetatud Qashqaid mitte üksnes parimaks autoostuks hinnavahemikus £15,000-£25,000, vaid see krooniti ka väikeste linnamaasturite kategoorias üldvõitjaks, edestades 16 teist väljavalitud mudelit.

 


What Car? valis Qashqai mudelivalikust välja 1,5 dCi 110 hj N-Teci. Kohtunikud kiitsid selle mudeli tõhusust ja ökonoomsust, täiustatud diiselmootorit, sujuvat vedrustust ja salongi kvaliteeti ning rikkalikku varustust.

What Car?-i väljaandva Haymarketi juhtiv toimetaja Jim Holder ütles: „Qashqai võitis kõva konkurentsiga kategoorias kolmandat aastat järjest. Suurest vastuseisust hoolimata on Sunderlandis valmistatud linnamaasturil kõik võiduks vajalikud omadused.

See pole mitte ainult üks ökonoomsemaid ja kõige vähem saastavaid sõidukeid selles kategoorias, vaid sel on ka kvaliteetne salong, mis hoiab eemal tuule-, mootori- ning teemüra.

Erakordne praktilisus, Suurbritannia teedele hästi sobiv veermik ja muljetavaldavalt täiustatud mootor on kirsiks tordil.”

Nissan Motor GB tegevdirektor James Wright ütles: „Meil on heameel, et Qashqai sarm võitis taas What Car?-i kohtunike poolehoiu. Nissan Qashqai tuli võitjaks ka tänu autoostjatele, kes on teinud sellest enimmüüdud crossover’i Ühendkuningriigis.”

Tegemist on Nissani tõelise edulooga – 2015. aasta septembris ületas uus Qashqai poole miljoni suuruse tootmismahu Ühendkuningriigis valmistatud sõidukitest seni kõige kiiremini. Alates selle tootmise algusest 2014. aastal on Sunderlandi tehase esimesel liinil iga 62 sekundi tagant valmistatud uus Qashqai ehk 58 autot tunnis.

Qashqai suurepärane kvaliteet, kujundus ja tehnoloogia teevad sellest endiselt enimmüüdud crossover’i Euroopas.