UUE NAVARA MÜÜK ALGAB VEEBRUARIS / AUTOSPIRIT / Uudised

UUE NAVARA MÜÜK ALGAB VEEBRUARIS

Uue Nissan Navara müük Eestis algab veebruaris. Nissan Navara pakub crossover’ile omast mugavust ja rafineeritust, kuid säilinud on ka Navarale iseloomulik suurepärane maastikuvõimekus, kulumiskindlus ja kandevõime. Hiljuti võitis mudel ihaldatud auhinna „Rahvusvaheline pikapi auhind 2016”.

 

Juhitavus ja manööverdusvõime 

Uue Nissan Navara arendustöö keskendus peamiselt mitmetele funktsioonidele ja crossover’ile omasele sõiduelamusele. Et seda saavutada, tegemata seejuures sõiduki palju kiidetud maastikuvõimekuse arvelt järeleandmisi, võttis Nissan Double Cabi versiooni juures kasutusele uhiuue viie hoovaga tagavedrustuse, mis pakub märksa paremat sõidumugavust ja kindlamat juhitavust. Boonuseks on ka see, et uus vedrustus on oma lehtvedrudega eelkäijast 20 kg kergem.

Kujundus – crossover’i stiil kohtub Nissani legendaarse praktilise funktsionaalsusega 

Nissani uudne disainikäsitlus muutis sõiduautode turgu: latt on seatud uuele kõrgusele ning loodud oncrossover’i funktsionaalsust ja stiili ühendav eeskuju. Uue Nissan Navara iga detail väljendab kirge julge disaini, esmaklassilise kvaliteedi ja erakordse funktsionaalsuse järele. Selle tulemusena on sündinud oma klassi kõige kenam ja täiuslikum pikap. 

Uus Nissan Navara on ootuspäraselt võimekas nii maastikul kui ka maanteel. Nelikvedu põhineb eelmise põlvkonna õnnestunud konstruktsioonil ning tagab konarlikul maastikul ohutu haarduvuse. Süsteem lülitatakse sisse ja välja elektrooniliselt armatuurlaual paikneva nupu abil. Parima ökonoomsuse tagamiseks soovitame tavateedel sõites kasutada kaherattaveorežiimi. Maastikul saab juht valida režiimi 4WD High ja sõita kiirusega kuni 100 km/h.

 

Varustustasemed ja hinnad 

Uuel Nissan Navaral on neli varustustaset (Visia, Acenta, N-Connecta ja Tekna), millel kõigil on rikkalik standardvarustus. Igal versioonil on seitse turvapatja, elektrooniline diferentsiaalilukk, veokonks, elektriaknad ja maastikusõidu elektroonika, nt nõlvaltstardiabi. Uus Nissan Navara tuleb turule 2016. aasta veebruaris. 

King Cab, 2,3 dCi, Visia, 160 hj, manuaalkäigukast, hind 26 920 € (koos KM-ga)

Double Cab, 2,3 dCi, Visia, 160 hj, manuaalkäigukast, hind 28 600 € (koos KM-ga)

Double Cab, N-Connecta, 2,3 dCi, 190 hj, manuaalkäigukast, hind 34 050 € (koos KM-ga)

Double Cab, Tekna, 2,3 dCi, 190 hj, manuaalkäigukast, hind 35 040 € (koos KM-ga)