Nissan ja Margot Robbie vaatavad autost kaugemale, et luua kõigile puhtam, ohutum ja parem tulevik / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan ja Margot Robbie vaatavad autost kaugemale, et luua kõigile puhtam, ohutum ja parem tulevik

2.10.2017 – Tänases elektriliseks muutuvas maailmas elab ligikaudu 1,3 miljardit inimest üle maailma endiselt kogukondades, kus elektri tootmine on piiratud ja juurdepääs elektrile on peaaegu olematu. 

 

Nissan Futuresi kolmandal üritusel Oslos andis Nissan teada kolmest jätkusuutlikkuse juhtprojektist, mille eesmärk on kasutada ära ettevõtte üle kogu maailma asuvate töötajate oskusi, leidlikkust ja kogemusi, et luua kõigile puhtam, ohutum ja parem maailm. 

 

Need kolm projekti keskenduvad olulistele valdkondadele, mis on seotud juurdepääsuga energiale ja transpordilahendustele. Need on suunatud kogukondadele, mis on kõige rohkem ohus või vajavad kõige rohkem abi, ning nende eesmärk on kasutada elektriaku võimalusi ja tuleviku transpordilahendusi palju laiemalt kui lihtsalt autodes.

 

Nissan Europe’i elektrisõidukite direktor Gareth Dunsmore ütles: „Kuna maailma rahvastik üha suureneb ja linnastub, võib juhtuda, et juurdepääs energiale, kliimaolud ja õhukvaliteet lähevad halvemaks, mitte paremaks. Oleme endalt korduvalt küsinud: kuidas saame kasutada oma globaalset haaret ja uuendusi täis ajalugu, et aidata luua kõigile helgem elektriline tulevik. Parim viis alustamiseks on energia ja transpordilahenduste pakkumine inimestele jätkusuutlikul ja õiglasel viisil.”

 

Kõik need kolm projekti algavad 2018. aastal ja neid hinnatakse põhjalikult kogu aasta vältel. Kui need on edukad, alustab Nissan nende laiendamist. Ettevõte annab edusammudest teada kogu aasta vältel.

 

Need kolm juhtprojekti kasutavad elektriaku võimalusi palju laiemalt kui lihtsalt autodes ja keskenduvad kogukondadele, mis on kõige rohkem ohus või vajavad kõige rohkem abi. Projektid on järgmised.

 

  • Mikrovõrgustiku loomine, mis varustab energiaga kohalikke kogukondi arenguriikides, kus puudub energiale jätkusuutlik juurdepääs. See annab elanikele parema juurdepääsu põhivajadustele, nagu haridus ja tervishoid. 
  • Koostöö Euroopa kohalike omavalitsustega Nissani elektrilise ökosüsteemi võimaluste pakkumiseks neile, kes vajavad seda kõige rohkem. See hõlmab elamute varustamist päikeseenergia salvestamise süsteemiga Nissan xStorage, vehicle-to-grid tehnoloogiat ning uusi Nissan LEAFe autode jagamiseks. 
  • Koostöö erinevate organisatsioonidega piirkondades, mida mõjutavad looduskatastroofid kõige rohkem, et avastada uusi viise, kuidas Nissani töötajad ja tehnoloogia saavad pakkuda oma abi. Näiteks saab Nissani akupakettidega varustatud kaubikut e-NV200 kasutada liikuva ja jätkusuutliku varuenergiaallikana energiavarustuse suurema katkestuse korral või kohtades, mis jäävad elektrivõrgust kaugele.

 

Gareth Dunsmore’iga liitus üritusel Nissan Futures 3.0 kolme projekti väljakuulutamiseks näitlejanna ja Nissani elektriautode esindaja Margot Robbie.

 

Ta lisas: „Meie elu on muutumas täielikult elektriliseks, kuid kurb on see, et paljudel inimestel üle kogu maailma puudub endiselt juurdepääs töökindlale elektriallikale. Sellised projektid, mille Nissan täna välja kuulutas, aitavad inimeste elusid paremaks muuta ning luua puhtama, ohutuma ja parema tuleviku kõigile.”