Avaldage oma meeltele muljet. Uus #Nissan #LEAF. Lihtsalt hämmastav. / AUTOSPIRIT / Uudised

Avaldage oma meeltele muljet. Uus #Nissan #LEAF. Lihtsalt hämmastav.

22.8.2017 – Uus Nissan LEAF avalikustatakse Jaapanis 6. septembril 2017.

 

Uue kujundusega ning kõige uuenduslikemate funktsioonidega varustatud järgmise põlvkonna LEAF avaldab teie meeltele muljet ja tõstab elektriautode turul lati kõrgemale.

 

100% elektriline ja nullheitkogusega uus Nissan LEAF on Nissani intelligentse mobiilsuse ikoon, mis pakub vaikset ja värskendavat sõiduelamust. Nissani intelligentse mobiilsuse tehnoloogia suurendab enesekindlust, sest juhil on parem nähtavus ja ta tunnetab auto ümbrust paremini. Tippkvaliteetsed salongid on loodud vastama teie maitsele ja need suurendavad mugavust.

 

Nissan on tõestanud ennast teerajajana elektriautode vallas, tuues turule maailma esimese massturu elektriauto Nissan LEAFi. Praegu on Nissan LEAF maailmas enim müüdud elektriauto, mida on müüdud rohkem kui 280 000* sõidukit.

 

Uue Nissan LEAFi maailma esmaesitlus toimub Jaapanis 6. septembril 2017 ja seda saab jälgida veebis reaalajas. Tellige endale Nissani globaalne YouTube’i konto või jälgige meid Twitteris @Nissanmotor

 

Uusima teabe saamiseks jälgige meid #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld ja liituge vestlusega.

 

Lisateavet Nissan Motor Co., Ltd. toodete, teenuste ja jätkusuutlikule liikuvusele pühendumise kohta leiate aadressilt Nissan-Global.com. Jälgige meid FacebookisInstagramisTwitteris ja LinkedInis ning vaadake meie uusimaid videoid YouTube’is.

 

*Põhineb kumulatiivsetel müügiandmetel, mis on saadud vahemikus 2010. aasta detsember kuni 2017. aasta juuli.