Kujutle, et alati mahub / AUTOSPIRIT / Uudised

Kujutle, et alati mahub

us #Nissan #LEAF koos ProPILOT Park’iga,  esmaesitlused 6. septembril

 

Nissan teatas, et saabuv uus Nissan LEAF on esimene ProPILOT Park’iga varustatud sõiduk Nissani globaalses mudelivalikus. See tehnoloogia aitab autojuhtidel parkida, suunates automaatselt auto valitud parkimiskohale.

ProPILOT Park vabastab autojuhid ühest kõige tüütumast ja keerulisemast ülesandest juhtimise juures. See annab enesekindluse, et suudate alati perfektselt parkida olenemata situatsioonist.

 

Uue Nissan LEAFi sonarid ja kaamerad juhivad hõlpsalt külgboksi, nurga all, sirgelt tagurpidi või otsesuunas parkimiskohale ainult ühe nupuvajutusega – vähendades juhi stressi gaasipedaali, pidurdamise ja roolisüsteemi kaasamise abil. Juhi ülesandeks jääb jälgida ümbrust ning vajadusel rakendada pidureid. Tehnoloogia kohandub ka kõige kitsamates linnaoludes.

 

Ühe nupuvajutusega parkimise tehnoloogia on veel üks verstapost Nissani jätkuvas püüdluses pakkuda käepäraseid ja täiustatud juhiabitehnoloogiaid masstootmise sõidukites. Et muuta sõit turvalisemaks ja nauditavamaks, on ProPILOT-i tehnoloogiate arendamine osa Nissani intelligentsest mobiilisusest, mille eesmärk on muuta viisi, kuidas me autosid juhtimine, nende jõudlust ja ühiskonda integreerimist.

 

Koos LEAFi, maailma esimese massitootmise elektriautoga, lansseerimisega sai Nissanist elektriautode liikumise pioneer. Tänapäeval on Nissan LEAF maailma enim müüdud elektrisõiduk -  kogu maailmas on müüdud üle 270 000 sõiduki.

 

Värskeima info saamiseks jälgi meid:  #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld ja ühine vestlusega.

 

Rohkem infot Nissan Motor Co., Ltd toodete, teenuste ja visiooni ja pühendumuse kohta jätkusuutliku mobiilsuse kohta leiad siit: Nissan-Global.com