Nissan lisab sooritusele särtsu Goodwoodi kiirusefestivalil / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan lisab sooritusele särtsu Goodwoodi kiirusefestivalil

  • Nissani murranguline täiselektriline prototüüp BladeGlider on Goodwoodi kiirusefestivalil Nissani intelligentse transpordilahenduse demonstreerimisel põhirollis.
  • BladeGlider osaleb festivali kolmel esimesel päeval superautode nõlvasõidu võistlusel ning võidusõitudevahelisel ajal on üldsusele välja pandud Paddockis.
  • Ürituse külastajad saavad heita pilgu 2017. aasta mudelitele Nissan GT-R NISMO ja GT-R, mis näitavad oma kiirust kultuslikul Goodwoodi mäkketõusul.

 

Nissan on sel nädalalõpul Goodwoodis teenäitaja, tuues oma murrangulise täiselektrilise BladeGlideri prototüübi ja viimase põlvkonna sportautod GT-R NISMO ja GT-Ri kultuslikule kiirusefestivalile.

 

Sõitnud viimati Monaco tänavaringrajal, demonstreerib BladeGlider Nissani tipptasemel heitevaba tehnoloogiat ja uuenduslikku autodisaini. Võimaldades vaadata sportautode tulevikku, näidatakse seda pilkupüüdvat sõidukit kultuslikul Goodwoodi mäkketõusul festivali kolme esimese päeva jooksul, erutades festivalil osalejaid auto 100-protsendilise elektrivõimsusega. Näituse viimasel päeval on BladeGlider Goodwoodi ringrajal, pakkudes valitud pressile haruldast võimalust osaleda ühel esimestest üleeuroopalistest sõitudest.

 

Sõitudevahelisel ajal on BladeGlider Paddockis seisvana näitamiseks, võimaldades külastajatel lähemalt vaadata seda sportautode tulevikku, mis kehastab Nissani intelligentse transpordilahenduse nägemust sellest, kuidas autodega tuleks sõita, neid energiaga varustada ja ühiskonda integreerida.

 

Nissan Euroopa tootearenduse asepresident Ponz Pandikuthira ütles: „Elektriautode turu teerajajana soovib Nissan, et inimesed huvituksid tuleviku heitevabast tehnoloogiast ja Nissani BladeGlider aitab sellele kaasa."

 

„BladeGlider on mõeldud lõbu, väändemomendi, tõhususe ja põneva joone esiletoomiseks. Goodwood on olnud aastate jooksul maailmakuulus poodium paljudele kultuslikele sportautodele, seega ei oskaks me pakkuda paremat kohta BladeGlideri näitamiseks, esitledes Nissani intelligentsete transpordilahenduste nägemust tegutsemas."

 

BladeGlider ei ole ainus sportauto, mis festivalil nädalalõpus Nissani garaažist välja sööstab. Nissan GT-Ri tootesarja eriti ihaldusväärne lipulaevast mudel GT-R NISMO demonstreerib oma viimistletud võidusõiduauto mainet ürituse superautode võidusõidul neljapäeval, reedel ja laupäeval. Pühapäeval võtab mudeliaasta 2017 GT-R omale kohustuse, kihutades nõlvast üles ja meenutades rahvale, miks see on üks kõige ihaldusväärsematest superautodest maailmas.

 

Täiendavat teavet Nissani toodete, teenuste ja jätkusuutlikule tehnoloogiale pühendumuse kohta vaata aadressilt http://www.nissan-global.com/EN/.