Nissan andis teada muudatustest Nissan Nordic Europe’i tippjuhtkonnas / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan andis teada muudatustest Nissan Nordic Europe’i tippjuhtkonnas

  • Jordi Vila määratakse Nissan Europe’i müügi asepresidendiks.
  • Robert Lujan määratakse Nissan Nordic Europe’i tegevdirektoriks.

 

26.04.2017 – Jordi Vila, kes on praegu Nissan Nordic Europe’i tegevdirektor, määratakse Nissan Europe’i müügi asepresidendiks ja ta astub ametisse 1. mail 2017.

 

Jordi hakkab oma uues rollis vastutama Nissan Europe’i müügimeeskonna juhtimise ning kasumi, müügimahtude ja turuosa suurendamise eest.

 

Jordi liitus Nissaniga 1989. aastal NMISA ekspordi-/piirkonna juhina. Sellest ajast alates on ta töötanud erinevatel müügi- ja turundusega seotud ametikohtadel üle Euroopa.

 

NNE tegevdirektorina on ta tegutsenud alates 2015. aastast ning eelmisel majandusaastal kasvasid Nordic Europe’i müügimahud ja kasum tema juhtimisel rekordiliselt. Jordi töökohaks saab Rolle ning ta hakkab töötama Nissan Europe’i müügi ja turunduse vanemasepresidendi Philippe Saillardi alluvuses.

 

Jordi Vila järeltulijaks Nissan Nordic Europe’i tegevdirektorina (MD) saab Robert Lujan, kes on praegu Nissan Europe’i tarbesõidukite (LCV) osakonna juht.

 

Robert liitus Nissaniga 2007. aastal. Ta on olnud Euroopa organisatsioonis erinevatel juhtkohtadel, enne kui ta viidi globaalse missiooni täitmiseks üle Jaapanisse, kus ta oli olulisel juhtkohal Nissani elektrisõidukite programmis.

 

Tal on olnud põhiroll Nissani väga heade müügitulemuste saavutamisel ja planeerimiskultuuri väljatöötamisel Euroopas ning 2016. majandusaastal viis ta LCV äriüksuse Euroopas selle esimese konsolideeritud ärikasumini.

 

Roberti töökohaks saab Helsingi ning ta hakkab töötama Nissan Europe’i müügi ja turunduse vanemasepresidendi Philippe Saillardi alluvuses.

 

Soovime tänada Jordit aja eest, mille ta veetis Nissan Nordic Europe’is ning tema pühendumuse ja tulemuste eest, mille Nissan Nordic Europe on tema eestvedamisel saavutanud ning samas tere tulemast Robert Lujan.